Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Found no item!

Policija u Derventi uhapsila je muškarca D.L. koji je nožem ubo policajca.

D.L., s područja općine Derventa, je prethodno, krećući se traktorom kolskim putem koji prolazi pored kuće vlasništvo Ž.J. u mjestu Miškovci, uputio verbalne i prijetnje sjekirom članovima porodice Ž.J. (roditelji i maloljetno dijete), koji su se nalazili u dvorištu kuće.  

Po dolasku policije na lice mjesta, D.L. je fizički nasrnuo na jednog policijaca i nožem mu zadao ubodnu ranu u dijelu abdomena i podlaktica.

Kako bi odbio napad, drugi policajac je iz službenog pištolja ispalio hitac upozorenja, nakon čega su oba policijska službenika savladala i lišila slobode D.L., saopćeno je danas iz Policijske uprave Doboj.  

Povrijeđenom policajcu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa, nakon čega je prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.  

U toku je kriminalistička obrada D.L. u vezi s izvršenim krivičnim djelom sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

(Vijesti.ba / FENA)