Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Found no item!

U redakciju Gradskog nezavisnog informativnog portala Dobojski Info stiglo je saopštenje Glavnog odbora Stranke za BiH Doboj, i mi ga u potpunosti prenosimo:

Poštovani, Obavještavamo Vas da je GO Stranke za BiH Doboj održao sastanak 08.11.2016. godine u 17h u prostorijama stranke u Doboju. Na sastanku GO se razgovaralo o političkoj situaciji koja je nastala nakon lokalnih izbora koji su se održali 02.10.2016. godine. Povodom toga GO Stranke za Bosnu i Hercegovinu je donio odluku da se gospodin Murvet Bajraktarević, trenutni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, povuče sa funkcije Narodnog poslanika u Skupštini Republike Srpske i prihvati funkciju odbornika u Skupštini grada Doboj.

Kao razloge ove odluke navest ćemo samo neke primjere:

1. Do 01.11.2016. godine trebala su biti isplaćena novčana sredstva u iznosu od 34.000 KM (slovima: tridesetčetiri hiljade konvertibilnih maraka) koje stranka SDA duguje našoj stranci po potpisivanju sporazuma u koaliciji Domovina na nivou Republike Srpske, a koje je vlada Republike Srpske prethodno uredno uplatila. Navedena novčana sredstva nisu isplaćena do današnjeg dana;
2. U koaliciji Domovina glavnu riječ vodi isključivo SDA stranka, što nije po dogovoru;
3. Oduzete su nam funkcija potpredsjednika Vijeća naroda RS-a i funkcija predsjednika kluba Domovina;
4. Vjerujemo da će gospodin Murvet Bajraktarević više pomoći građanima grada Doboj i okolnih mjesta u funkciji odbornika u Skupštini grada Doboj ulaganjem novih investicija i stvaranjem bolje ekonomske situacije.

Zbog nekorektnog ponašanja naših koalicionih partnera unutar koalicije SDA/SBB/SBiH na lokalnom nivou u Doboju smo donijeli odluku da više nismo u koaliciji sa strankama SDA i SBB.

Navedeni razlozi su samo dio svega što nas je navelo da donesemo ovu odluku.

S poštovanjem,

GO Stranke za BiH Doboj