Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Found no item!

Policija u Doboju uhapsila je jučer D.M. iz tog grada zbog osnova sumnje da je u prostorijama Doma penzionera u Doboju, gdje s jednim roditeljom koristi alternativni smještaj, nanio tjelesne povrede A.A. s područja Doboja.

Nakon međusobne prepirke, D.M. je fizički nasrnuo na A.A., a potom mu nožem nanio dvije ubodne rane u dijelu leđa, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Povrijeđeni je prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres prostorija koje D.M. koristi kao alternativni smještaj te pronađen i oduzet nož za koji se sumnja da je korišten u izvršenju krivičnog djela, kao i drugi predmeti koji mogu koristiti u daljem toku krivičnog postupka.

Iz policije su naveli da je nad D.M. u toku kriminalistička obrada.

Po dokumentovanju predmeta protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu tjelesna povreda.

(Vijesti.ba / FENA)